Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия Важни дни за избраният за президент на САЩ.

...
Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия Важни дни за избраният за президент на САЩ.
Коментари Харесай

Джо Байдън представи своя план за справяне с коронавирусната пандемия

Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия 

Важни дни за определеният за президент на Съединени американски щати. Той ще показа в идващите дни програмата си за справяне с пандемията в Съединени американски щати.

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън показа своя проект за справяне с коронавирусната пандемия в първите си 100 като президент, откакто встъпи в служба на 20 януари.

Той сподели, че трите му съществени цели са: носене на маски във федералните здания и в превоза , осъществяване на минимум 100 милиона имунизации против КОВИД-19, отваряне на множеството учебни заведения, оповестиха информационните организации.

" Първите ми 100 дни няма да отстранен вируса, който предизвиква ковид, не мога да ви обещая това ", сподели Байдън в тирада от щата Делауер.  " Но съм безусловно уверен, че за 100 дни можем да променим курса на заболяването и да променим към по-добро живота в Америка ",  акцентира той представен от ДПА.

Демократът прикани Конгреса да одобри новия избавителен стопански пакет , диалозите по който от месеци са в застой, и да покрие всички разноски по разпространяването на имунизациите, с цел да няма риск имунизирането на американците да се забави с месеци.

Байдън назова коронавирусната пандемия, заразила в Съединени американски щати 15 милиона и предизвикала гибелта на 285 000 души,   " едно от най-тежките провокации, пред което Америка някого се е изправяла ".

Байдън показа и екипа си в региона на опазването на здравето, в това число претендента си за министър на опазването на здравето -  бившия конгресмен от латиноамерикански генезис и основен прокурор на Калифорния Хавиер Бесера.

Новоизбраният президент към този момент удостовери,  че Антъни Фаучи, водещият американски експерт по заразни заболявания, ще продължи да бъде консултант на държавното управление за реакцията на пандемията. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР